1 - 2 oressade citroner.
(beror på hur surt du vill att det ska vara)
1 rivet citronskal
150g socker
170g smör
4ägg
Pajdeg
Sätt ugnen på 180c
1. smält smöret i en kastrull.
Häll i citron saft, rivet skal, socker och äggen.
2. Rör om till smöret har smält.
Sen blanda om tills allt blir lite tjockare. tar ca 3-5 min.
3. Häll i smeten genom en sil.
4. Häll i fyllningen i pajskalet (i formen) och lägg i ugnen i ca 5 minuter.
Låt svalna innan du serverar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…