2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
4 äggulor
200 g mörk choklad, 70%
valfria bär och frukter,
t ex jordgubbar, körsbär,
melon
florsocker
1. Häll grädde, mjölk och äggulor i en kastrull. Värm till 85 grader under ständig omrörning. Bryt chokladen i bitar och rör ned i den varma gräddmjölken så att den smälter.
2. Häll krämen i skålar och ställ kallt så att den stelnar. Garnera med bär och melon före servering och sikta över litet florsocker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…