100 g mörk choklad
3 ägg
30 g smör
2 msk socker eller rom
1. Bryt chokladen i bitar och smält sakta. Blanda i smöret och rör tills det smält. Dela äggen och rör ned gulorna i chokladsmeten.
2. Tillsätt socker eller rom. Krämen kan även smaksättas med annan likör eller en skvätt starkt kaffe.
3. Vispa vitorna riktigt hårt och blanda försiktigt ned dem i chokladsmeten. Häll upp i glas eller koppar och låt stå till nästa dag.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng