500 g utskuren biff
2,5 skivor rimmat fläsk,
ca 100 g
1 gul lök
2 morötter
1 tsk salt
1 tsk timjan
1 krm svartpeppar
2 dl crème fraîche
1 msk kalvfond
1 tsk kinesisk soya
1,5 dl vatten
1. Skär biffen och fläsket i strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skiva morötterna. Fräs morötter och lök i litet smör i en stekpanna.
2. Ta upp det och bryn kött och fläsk. Krydda med salt, peppar och timjan. Tillsätt crème fraîche, vatten, kalvfond och soya. Låt det koka upp och lägg i grönsakerna.
3. Låt allt puttra på svag värme ca 10 - 15 minuter. Smaka av.
Ca 4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…