150 g mandelbiskvier
1,5 dl kakaolikör
5 äggulor
1,5 dl socker
6 dl grädde
1. Lägg de krossade biskvierna i blöt i likören över natten. Vispa äggulor och socker och blanda i biskviröran.
2. Vispa grädden och blanda den försiktigt med det andra. Häll upp i en stor form eller i portionsformar och låt det frysa.
3. Dekorera med färska bär vid servering.
10 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…