600 gram fläskfilé
3 st vitlöksklyftor
2 tsk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl cream fraiche
2 msk kalvfond
1 tsk torkad timjan
2 msk hackad färsk persilja
1 tsk soja
400 gram kronärtskockshjärtan
Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor och bryn det i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp det och hacka vitlöksklytorna. Fräs vitlöken och blanda sedan ner det tillsammans med köttet, cream fraichen, kalvfond, timjan, persilja och soja i en gryta. Dela kronärtskockorna i halvor och lägg ner det i grytan och låt allt koka samman i ca 5 minuter.
Servera med valfria tillbehör.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…