Fläskfärs & ädelostgryta med paprika, LCHF

Ingredienser

6 port:
700 g Fläskfärs gris fett 15 %
0,5- 1 tsk salt
1 krm Vitlökspulver
1 krm paprikapulver stark
1 krm vitpeppar
4 st Paprikor
2 dl crème fraiche fett 34%
1 dl Vispgrädde fett 40%
125 g ädelost

Gör så här

1. Strimla paprika dela strimlorna på hälften så de är klara att tippa i grytan när det är dax.

2. Stek på fläskfärsen. Krydda m salt. Stek bort värsta vätskan och krydda med kryddorna efter eget tycke.

3. Häll i Crème fraiche och grädde. Smula i ädelosten.

4. Lägg i den skivade paprikan och låt puttra ca 10 minuter.

Variationstips
Byt ut paprika mot exempelvis Broccoli, Blomkål, mm

Serveringstips
Isbergssallad

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr