3,25 l vatten
1,5 kg socker
2 msk citronsyra (30g)
6 ekologiska citroner
60 fläderblommor
Ev jordgubbar
1) Varva blommorna och citronskivorna i en hink
2) Koka upp vattnet. Lös upp sockret i vattnet. Tillsätt citronsyran.
3) Häll över vattnet i hinken. Täck med plastfolie. Låt stå i tre dagar. Rör om en gång dagligen.
4) Om jordgubbar - förkoka så att smaken kommer fram.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…