2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
1 ägg
1 dl koncentrerad fläderblomssaft
1 l jordgubbar
2 msk flytande honung
1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Vispa grädden hårt. Dela ägget och rör ned gulan i grädden.
2. Värm saften i en liten kastrull. Ta upp gelatinbladen och smält dem i saften. rör ned det i gräddblandningen i en tunn stråle.
3. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd ned. Låt moussen stelna i kyl 2 - 3 timmar.
4. Rensa och dela jordgubbarna. Ringla över honungen och rör om. Servera jordgubbarna med moussen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…