1,5 l jordgubbar
3 äggulor
0,5 dl florsocker
1,5 dl vispgrädde
0,5 dl outspädd flädersaft
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Rensa jordgubbarna och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Vispa äggulor och florsocker. Vispa grädden och blanda ned äggsmet och flädersaft.
3. Bred ut smeten över bären. Gratinera i övre delen av ugnen tills den får färg, 8 - 10 minuter.
4. Servera med vaniljglass.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk