4p
3 ägg
¾ dl strösocker
5 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 ½ dl koncentrerad fläderblomssaft
Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten c:a 5 minuter.
Vispa grädden.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Tillsätt fläderblomssaften.
Krama vattnet ur gelantinbladen och smält i en kastrull på svag värme.
Låt svalna.
Rör de smälta gelationbladen i äggsmeten.
Vänd försiktigt ner den vispade grädden.
Ställ i kyl minst 4 timmar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk