1dl fläderblomssaft
3dl (150g) jordgubbar
1. Börja med att skära jordgubbarna i skivor.
Ett tips är att placera en jordgubbe i taget, i en äggskivare, vilket kommer ge lika breda skivor.
2. Placera jordgubbarna i en skål tillsammans med 1dl saft och ställ svalt tills det skall användas.
Detta passar perfekt som fyllning till tårtor, men samt som fyllning och topping i andra bakverk. Kan också ätas som de är, vilket är rejält smarrigt. Eller varför inte toppa glassen och pannkakorna eller servera med lite lättvispad grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…