400 g torsk
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3,5 dl kokosdryck
1 kuvert saffran
4 portioner av blandning med grönsaker, pepparrot och dill
1 kuvert saffran
salt och vitpeppar
Hacka löken och vitlöksklyftan.
Fräs.
Häll över kokosdrycken och paketet med saffran.
Lägg i torsken (är det ett fiskblock delas det först i 4 delar).
Blanda grönsaker med riven pepparrot och hackad dill till 4 portioner. Lägg i grytan.
Krydda alltihopa med salt och vitpeppar.
Låt grytan puttra 10-15min, tills fisken är färdig.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng