400 g torsk
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3,5 dl kokosdryck
1 kuvert saffran
4 portioner av blandning med grönsaker, pepparrot och dill
1 kuvert saffran
salt och vitpeppar
Hacka löken och vitlöksklyftan.
Fräs.
Häll över kokosdrycken och paketet med saffran.
Lägg i torsken (är det ett fiskblock delas det först i 4 delar).
Blanda grönsaker med riven pepparrot och hackad dill till 4 portioner. Lägg i grytan.
Krydda alltihopa med salt och vitpeppar.
Låt grytan puttra 10-15min, tills fisken är färdig.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng