1 msk smör
– 500 g torskfilé i portionsbitar, eller annan vit fisk
– 150 g fetaost
– 170 g kräftstjärtar i lag
– 2½ dl grädde
– ¾ dl ajvar (färdig paprikaröra)
– 1 tsk salt
– 2 krm vitpeppar
– 1 dl finhackad dill
Lägg fiskbitarna i en smord ugnsform. Riv fetaost grovt i en skål. Låt kräftorna rinna av. Lägg ost och kräftor på fisken.
2. Blanda grädde, ajvar, salt, peppar och dill. Häll det över fisken.
3. Sätt in formen i ugnen på 225° i 20 minuter.
4. Servera gratängen med kokt potatis och grönsallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…