1 dl mjölk 2/4 dl ströbröd
400 g sej eller torskfilé
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 liten gul lök, riven
1 ägg
smör till stekning Kaprismajonnäs
1 dl majonnäs
2 msk kapris, hackad
Tillbehör
bröd
spenat- eller salladsblad
tomatskivor
salladslök
klyftpotatis
Blanda mjölk och ströbröd, låt stå 5-10
min. Finfördela fisken tillsammans med
salt och peppar i matberedare. Tillsätt
ströbrödsblandningen, riven gul lök och
ägg. Kör ihop till en jämn smet. Forma
till 4 stora burgare eller mindre
biffar. Stek dem i smör ca 3 min på var
sida. Blanda majonnäs och hackad
kapris. Servera som burgare med
kaprismajonnäs och de andra
tillbehören.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng