Fiskburgare från Gokväll 171025

Ingredienser

1 dl mjölk 2/4 dl ströbröd
400 g sej eller torskfilé
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 liten gul lök, riven
1 ägg
smör till stekning Kaprismajonnäs
1 dl majonnäs
2 msk kapris, hackad
Tillbehör
bröd
spenat- eller salladsblad
tomatskivor
salladslök
klyftpotatis

Gör så här

Blanda mjölk och ströbröd, låt stå 5-10
min. Finfördela fisken tillsammans med
salt och peppar i matberedare. Tillsätt
ströbrödsblandningen, riven gul lök och
ägg. Kör ihop till en jämn smet. Forma
till 4 stora burgare eller mindre
biffar. Stek dem i smör ca 3 min på var
sida. Blanda majonnäs och hackad
kapris. Servera som burgare med
kaprismajonnäs och de andra
tillbehören.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.