800 g vit fisk, t ex torsk
2 broccolistånd
1 purjolök
1 gul lök
250 g champinjoner
5 dl vispgrädde
200 g färskost
1 fiskbuljongtärning
salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Fördela fisken i botten på en ugnsform och krydda med salt och peppar. Skär broccolin i mindre buketter (ta även med stjälken) och koka i lättsaltat vatten 3 - 4 minuter.
3. Häll av vattnet och låt broccolin ånga av. Fördela broccolin ovanpå fisken.
4. Skär purjolök och champinjoner samt finhacka löken. Stek svampen och tillsätt sedan purjolök och lök. Fräs några minuter.
5. Tillsätt färskost, grädde och fiskbuljong och låt puttra 10 - 15 minuter. Smaka av med salt och peppar, häll blandningen över fisken och broccolin och gratinera ca 30 minuter.
5 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng