Placeholder

Fisk med tomat

Ingredienser

400 g djupfryst torskfilé
1 burk krossade tomater,
ca 400 g
1 gul lök
2 msk olja
1 vitlöksklyfta
2 tsk oregano
0,5 dl vitt vin eller buljong
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg det djupfrysta fiskblocket i en smord, ugnssäker form. Salta och peppra. Hacka löken och fräs den i olja i en kastrull.

3. Häll i tomater och vin och låt såsen koka ihop något. Häll den över fisken och tillaga i ugn ca 45 minuter.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr