1 fiskblock, gärna torsk
2 - 3 dl crème fraîche
1 hackad gul lök
2 - 3 msk senap, gärna fransk
1. Sätt ugnen på 200 - 225 grader.
2. Tina fiskblocket. Hacka och bryn löken. Lägg fiskblocket i en ugnsfast form.
3. Rör ihop crème fraîche, senap och hackad lök och bred över fisken. Tillaga ca 30 - 40 minuter.
4. Servera gärna med potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…