400 g djupfryst torskfilé
1 burk champinjoner
2 tomater
1 gul lök
0,5 pkt djupfryst persilja
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
0,5 dl vitt vin eller buljong
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg det djupfrysta torskblocket i en smord, ugnssäker form. Salta och peppra.
3. Hacka champinjonerna, tomaterna och löken och blanda med persilja och pressad vitlök. Lägg blandningen över fisken och klicka smöret över.
4. Slå vinet vid sidan och tillaga i ugn ca 45 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng