Placeholder

Fisk i ugn

Ingredienser

600 g tinad vit fisk
salt
peppar
2 dl crème fraîche
0,5 fiskbuljongtärning
1 dl vatten
20 g färsk gräslök
citron

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Koka crème fraîche, buljongtärning och vatten i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.

3. Hacka gräslöken och rör ned i såsen. Riv skalet av citronen och rör ned. Smaka av med citronsaft.

4. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter.

5. Servera fisken med haricots verts, potatis, sallad och citronklyftor.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.