600 g tinad vit fisk
salt
peppar
2 dl crème fraîche
0,5 fiskbuljongtärning
1 dl vatten
20 g färsk gräslök
citron
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Koka crème fraîche, buljongtärning och vatten i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
3. Hacka gräslöken och rör ned i såsen. Riv skalet av citronen och rör ned. Smaka av med citronsaft.
4. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter.
5. Servera fisken med haricots verts, potatis, sallad och citronklyftor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…