600 g tinad vit fisk
salt
peppar
2 dl crème fraîche
0,5 fiskbuljongtärning
1 dl vatten
20 g färsk gräslök
citron
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Koka crème fraîche, buljongtärning och vatten i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
3. Hacka gräslöken och rör ned i såsen. Riv skalet av citronen och rör ned. Smaka av med citronsaft.
4. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter.
5. Servera fisken med haricots verts, potatis, sallad och citronklyftor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng