2 torskryggsfiléer
10 g smör
100 g tärnat bacon
1 dl grovriven parmesan
2 dl vispgrädde
1 tsk dijonsenap
0,5 dl finhackad gräslök
0,5 tsk grönsaksbuljongpulver
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smör i en liten ugnsfast form. Lägg fiskfiléerna i formen. Stek baconet knaprigt och toppa fisken med bacon och parmesan.
3. Blanda grädde, dijonsenap, hackad gräslök, buljongpulver, salt och peppar. Häll gräddblandningen i formen och gratinera 12 - 15 minuter.
4. Servera med t ex potatismos.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng