1 pkt djupfryst torskblock
fryst eller färsk broccoli
salt, peppar
Gratängsås:
3 - 5 dl mjölk
5 msk majonnäs
2 msk senap
salt, peppar
riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Förväll broccolin i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skär fiskblocket i ca 1 cm tjocka skivor och lägg i en smord ugnsform.
3. Lägg broccolin runt fisken. Salta och peppra.
4. Vispa ihop gratängsåsen utom osten och häll det över fisken. Strö över osten. Gratinera 20 - 25 minuter och servera med kokt potatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…