Placeholder

Fina fisken

Ingredienser

6 bitar torskrygg, ca 740 g
1 stor purjolök
4 msk citronsaft
2 tuber Kavli champinjonost
5 dl crème fraîche
400 g hela burkchampinjoner
ca 3 dl riven Grevéost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Strimla purjon och lägg i smord form. Lägg fisken över och pressa över citronsaft. Salta lätt. Täck med folie och ställ in i ugnen 20 minuter.

3. Fräs svampen under tiden. Blanda champinjonosten med crème fraîche. Ta fisken ur ugnen och häll av spadet. Strö över svampen och bred över röran. Strö över riven ost.

4. Gratinera 5 minuter tills allt blivit genomvarmt och fått litet färg. Kokt potatis och sallad är gott till.

5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.