300 g torkade fikon
1 dl skållad sötmandel
1 msk kanel
finhackad sötmandel till garnering
Skölj fikonen, mixa dem tillsammans med mandel och kanel i en matberedare.
Forma massan till runda små bollar och rulla dem i finhackad mandel.
Dekorera varje boll med en halv mandel. Förvara fikonbollarna i tättslutande förpackning i kylskåp.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…