600 gram grytbitar av fläsk
2 gula lökar
en halv röd och en halv grön paprika
2 morötter
1 äpple
1 burk krossade tomater
en halv oxbuljongtärning
Salt, peppar paprikapulver efter tycke och smak
Bönor Vita, svarta eller blandade
Bryn fläsket i smör i en gryta och krydda det hela, fyll på med den grovt hackade löken och de grovt skurna morötterna. Häll på en burk krossade tomater och lägg i buljongtärning.
Låt puttra en stund.Lägg i paprikan och äpplet som också ska vara i lite större bitar.
Nu ska det hela puttra på lite svag värme tills du känner att morötterna börjar bli klara, det sista du gör är att ha i bönorna. Jag sköljer dem alltid innan. Värm upp det hela. Smaka av. Krydda på om du vill.Lite cayennepeppar och dragon har jag i ibland. Smaken är delad som baken!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk