600 gram grytbitar av fläsk
2 gula lökar
en halv röd och en halv grön paprika
2 morötter
1 äpple
1 burk krossade tomater
en halv oxbuljongtärning
Salt, peppar paprikapulver efter tycke och smak
Bönor Vita, svarta eller blandade
Bryn fläsket i smör i en gryta och krydda det hela, fyll på med den grovt hackade löken och de grovt skurna morötterna. Häll på en burk krossade tomater och lägg i buljongtärning.
Låt puttra en stund.Lägg i paprikan och äpplet som också ska vara i lite större bitar.
Nu ska det hela puttra på lite svag värme tills du känner att morötterna börjar bli klara, det sista du gör är att ha i bönorna. Jag sköljer dem alltid innan. Värm upp det hela. Smaka av. Krydda på om du vill.Lite cayennepeppar och dragon har jag i ibland. Smaken är delad som baken!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…