270 gram tofu Kung Markatta naturell
(behöver inte frysas innan)
4 dl olivolja Kung Markatta
4 kvistar färsk rosmarin
1/2 dl flingsalt
2 tsk chiliflingor
För större sats: öka tofun och olivoljan men låt resten vara kvar på samma.
Tärna tofun till 1,5 x 1,5 x 1,5 cm stora bitar.
Lägg tofun i en burk med lock.
Lägg i burken:
Salt
Chiliflingor
Rosmarin
Skaka burken.
Fyll upp till kanten med olivolja.
Stäng burken och skaka den igen.
Låt stå minst 2 dagar för bästa resultat.
Förvaras i kylskåp (ej så kallt att oljan stelnar) eller rumstemperatur.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…