Fetaost

Ingredienser

270 gram tofu Kung Markatta naturell
(behöver inte frysas innan)
4 dl olivolja Kung Markatta
4 kvistar färsk rosmarin
1/2 dl flingsalt
2 tsk chiliflingor

För större sats: öka tofun och olivoljan men låt resten vara kvar på samma.

Gör så här

Tärna tofun till 1,5 x 1,5 x 1,5 cm stora bitar.
Lägg tofun i en burk med lock.

Lägg i burken:
Salt
Chiliflingor
Rosmarin

Skaka burken.
Fyll upp till kanten med olivolja.
Stäng burken och skaka den igen.

Låt stå minst 2 dagar för bästa resultat.
Förvaras i kylskåp (ej så kallt att oljan stelnar) eller rumstemperatur.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.