Färs och spaghetti

Ingredienser

400 g färs
500 g spaghetti

2,5 dl Alpro soya cuisine
500 g krossade tomater
1 dl ketchup
0,5 dl tomatpuré
1,5 dl vatten

1 gul lök
1 vitlöksklyfta

1,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Finhacka:
Lök
Vitlök

Stek löken mjuk, tillsätt vitlöken mot slutet
Stek färsen
Koka pastan

Lägg allt i en stor kastrull och tillsätt alla övriga ingredienser
Koka upp
Låt puttra på låg värme (3 av 5) med lock i 5 minuter, rör om efter halva tiden.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.