1,5 - 2 kg vitkål
2 - 3 stora morötter
2 - 3 paprikor i olika färger
2 gula lökar
Lag:
1,25 dl vinäger
1,25 dl olja
2 - 3 msk socker
1 rågad msk salt
1. Strimla alla grönsaker. Koka upp lagen och häll den het över grönsakerna.
2. Salladen håller sig minst ett par veckor i kylen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…