600 g falukorv
2 msk smör till stekning
2 tsk curry
2 tsk tomatpuré
1 strimlad purjolök
1 dl vatten
0,5 tsk sambal oelek
1 dl grädde
2 krm salt
1. Strimla och stek korven i smör med curry och tomatpuré. Häll över i en gryta. Fräs purjolöken i litet smör och rör ned i grytan.
2. Blanda med vatten, sambal och grädde. Sjud grytan någon minut och smaka av med salt.
3. Servera korvgrytan med potatis, yoghurt och tomatsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…