2 dl turkisk eller grekisk yoghurt
500 g falukorv, strimlad
1 fintärnad gul lök
1 msk olja
3 dl vatten
3 msk tomatpuré
2 msk fransk senap
1 msk flytande honung
1 tsk maizena
salt och cayenne efter smak
1. Fräs löken i olja. Tillsätt med korta intervaller först falukorv och sedan tomatpuré. Fyll på med vatten och senap.
2. Låt koka upp och sjuda 3 minuter. Red av med maizena och vatten. Tillsätt honung och yoghurt och värm upp till kokpunkten. Smaka av.
3. Servera med ris eller nykokt pasta och en fräsch sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…