Fakes – Greek Lentelsoup

Ingredienser

1/2 cup red or green lentils
2 cups of water
1 onion
1 clove of garlic
3 tbsp oilve oil
1/2 cup concentrated tomato juice
3 tbsp parsley
1/2 tsp salt
1/4 tsp pepper
1/2 square vegetable knorr

1/2 cup more water

Gör så här

2-3 servings

1. First you have to clean the dried lentils and you do so by boiling them for a few minutes.

2. Throw away the water and clean the lentils before putting them back in the pot and add new water.

2. Chop the onion, garlic and parsley and put in the cooking pot together with oil, tomato juice, salt, peppar, knorr and rinsed lentils.

3. Bring to boil under lid. Lower the heat and let boil for 10-15 minutes.

4. Add more water and boil for another 10-15 minutes.

5. Keep track on the water level because you might need more water if the sauce is not loose enough and then you might end up burning the pot. And the opposite.. If there is too much water just boil it longer without lid until the consistency is soup-sausy!

5. Let cool and serve with bread and maybe a slice of feta and raw onion. Great as a side dish to fish.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.