2 gula lökar
400 g kycklingfilé i strimlor
2 tsk curry (Thai)
4 msk margarin
6 dl ris
13 dl vatten
2 buljongtärningar (kyckling)
2 röda paprikor
4 äpplen
4 dl ärter
1.Skala och hacka lökarna. Stek lök och kycklingstrimlorna med curryn i margarinet i en kastrull.
2.Tillsätt ris och späd med vatten. Smula i buljongtärningarna.
3.Låt allt koka på svag värme under lock i ca 20 minuter.
4.Kärna ur, skölj och hacka paprikorna. Kärna ur och tärna äpplen. Blanda ner i riset tillsammans med ärterna. Låt allt bli varmt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…