Placeholder

Esthers favoritrisotto

Ingredienser

2 gula lökar
400 g kycklingfilé i strimlor
2 tsk curry (Thai)
4 msk margarin
6 dl ris
13 dl vatten
2 buljongtärningar (kyckling)
2 röda paprikor
4 äpplen
4 dl ärter

Gör så här

1.Skala och hacka lökarna. Stek lök och kycklingstrimlorna med curryn i margarinet i en kastrull.

2.Tillsätt ris och späd med vatten. Smula i buljongtärningarna.

3.Låt allt koka på svag värme under lock i ca 20 minuter.

4.Kärna ur, skölj och hacka paprikorna. Kärna ur och tärna äpplen. Blanda ner i riset tillsammans med ärterna. Låt allt bli varmt.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.