Ca 800 g torskfilé
3 dl matlagningsgrädde
1 pkt Philadelphiaost naturell, 200 g
1 grönsaksbuljongtärning
1. Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Blanda grädde, ost och buljong i en kastrull och värm tills osten smält och buljongtärningen lösts upp. Slå detta över fisken.
2. Sätt in i 200 graders ugn 25 - 30 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…