125 g smör
3 dl socker
3 ägg
3 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
3 dl färska eller tinade frysta bär,
t ex blåbär, hallon, vinbär m m
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda smör och socker väl och vispa i äggen. Tillsätt resten av de torra ingredienserna förutom bären. Rör om noga.
3. Häll smeten i muffinsformar och lägg några bär i varje. Grädda mitt i ugnen 20 minuter.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…