Placeholder

Enkelt att trolla med grädde

Ingredienser

600g Flåskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 gul lök
2-3 pressade vitlöksklyftor
75g rökt skinka, skuren i små tärningar
smör
1 msk senap
3 dl visp grädde
1/2 tärnad färsk gurka

Gör så här

1.Skär filen i ca 1,5 cm tjocka skivor
Bryn dem i smör. Salta och peppra

2.Skala och finhacka löken.
Fräs i smör tillsammans med vitlöken. Lägg i skinkan och låt den fräsa med.
Tillsätt senap och grädde.
Låt alltihop puttra i ca. 5-10min.

3.Lägg filen i såsen och låt den koka med i ungefär 5min.

4.Lägg i den tärnade gurkan och koka upp snabbt.

Servera men råstekt potatis eller potatis gratäng

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.