300 g mandelmassa
3 ägg
Topping:
3 dl vispgrädde
250 g färska jordgubbar
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn och lägg den i en skål. Vispa ned ett ägg i taget.
3. Klä botten av en bakform, ca 22 cm, med bakplåtspapper. Fyll formen med smet och grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt svalna helt.
4. Topping:
Vispa grädden fluffigt och bred den på tårtbottnen. Dela jordgubbarna på mitten eller lägg dem hela på tårtan.
5. Servera.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng