2 påsar djupfrysta kebab-bitar
1 purjolök
2-3 dl grädde
1 påse classic wokgrönsaker
soya
salt och svartpeppar
Häll kebabköttet i en gryta, stek en stund.
Tillsätt purjolök i bitar.
Häll i påsen med wokgrönsakerna
Salta och peppra
Blanda i grädden och några stänk soya.
Låt puttra en stund tills ingredienserna blir genomkokta
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk