2 msk smör
2 dl havregryn
0,5 dl farin
4 - 6 dl hallon
5 dl crème fraîche
0,5 dl gelésocker multi
1. Smält smöret i en stekpanna. Fräs havregryn och farin i smöret och ställ åt sidan.
2. Rensa hallonen. Vispa crème fraîchen med gelésockret. Varva crème fraîche och hallon i fyra glas, strö på havrefräset och servera genast.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…