400 g torskfilé
0,5 finstrimlad purjolök
örtsalt
citronpeppar
finklippt dill
10 cocktailtomater
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
1 msk hummerfond
2 msk tomatpuré eller chilisås
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina fisken om den är fryst. Lägg den i en smord, ugnsfast form. Lägg purjolöken på fisken, krydda och strö över dillen.
3. Halvera tomaterna och lägg dem runt fisken i formen.
4. Koka ihop crème fraîche, mjölk, vatten, hummerfond och tomatpuré eller chilisås. Häll såsen runt fisken. Sätt in i ugnen ca 20 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng