Placeholder

Enkel fisk i ugn

Ingredienser

400 g torskfilé
0,5 finstrimlad purjolök
örtsalt
citronpeppar
finklippt dill
10 cocktailtomater
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
1 msk hummerfond
2 msk tomatpuré eller chilisås

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Tina fisken om den är fryst. Lägg den i en smord, ugnsfast form. Lägg purjolöken på fisken, krydda och strö över dillen.

3. Halvera tomaterna och lägg dem runt fisken i formen.

4. Koka ihop crème fraîche, mjölk, vatten, hummerfond och tomatpuré eller chilisås. Häll såsen runt fisken. Sätt in i ugnen ca 20 minuter.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr