English muffins

Ingredienser

Muffinsformar
2 ägg
40g skinka
10g pågen Roast' toast
3g ost 24%

----

1 äpple
1 tsk stevia
1 tsk smör
1 tsk vetemjöl
1 msk havregryn
kanel

Gör så här

Tryck ut en rund bit av brödet så
de passar botten av muffinsformen.
Jag använde shotglas för att få ut de.
Lägg skinkan runt kanterna men se till så
muffinsformen är täckt i botten
(smörj med lite fett om de behövs)
När botten är täckt, lägg ner brödbiten
och knäck ägget över brödet och riv över osten
In i ugnen tills ägget fått önskad konsistens.
Jag råkade ha lite för hög värme så skinkan blev bränd på kanterna.
så de fick jag ta bort när jag skulle äta.
Men gott var det.
Mättande med.

---

Skiva äpplen och blanda med kanel
Blanda ihop stevia, mjöl och havregryn ihop med varmt smör.
tills det blir smuligt.
Dela upp äpplet i 4 formar och ha "smuldegen" över.
In i ugnen tills önskad färg.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.