10st urkärnade dadlar
1 dl riven kokos
1 dl cashewnötter
1/2 dl blandade pumpafrön ,solrosfrön
1/2 dl valnötter
1 dl havregryn
1 msk starkt kaffe
1 msk raw kakao
1 tsk kokosolja
Mixa alla ingredienser till en fin och slät deg.
Därefter lägger du degen på ett bakplåtspapper och kavla ut eller platta ut med med händerna till den tjocklek du vill ha dina bars . Garderingen hade vi pumpafrön och solrosfrön
Sen lägger du in tallriken eller formen in i frysen sen tar du ut formen efter en stund så skär du ut dina bitar som du vill ha
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng