10st urkärnade dadlar
1 dl riven kokos
1 dl cashewnötter
1/2 dl blandade pumpafrön ,solrosfrön
1/2 dl valnötter
1 dl havregryn
1 msk starkt kaffe
1 msk raw kakao
1 tsk kokosolja
Mixa alla ingredienser till en fin och slät deg.
Därefter lägger du degen på ett bakplåtspapper och kavla ut eller platta ut med med händerna till den tjocklek du vill ha dina bars . Garderingen hade vi pumpafrön och solrosfrön
Sen lägger du in tallriken eller formen in i frysen sen tar du ut formen efter en stund så skär du ut dina bitar som du vill ha
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…