Placeholder

Eier auf italienischer art # årets äggrätt

Ingredienser

4 ägg
½ dl mellangrädde
½ dl keso
½ tsk salt
riven parmesanost
tomatpuré
1 msk smör

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull. Knäck äggen och rör om.

2.Tillsätt grädde och salt. Rör i keso.

3. Rör blandningen hela tiden på medelstark värme tills konsistensen börjar bli fast.

4. Tag kastrullen av värmen och lägg upp äggröran på 4 assietter.

5. Strö över riven parmesanost och lägg en klick tomatpuré ovanpå. Dekorera med ett blad citronmeliss.

6. Servera denna enkla men utsökta äggröra genast.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.