4 ägg
½ dl mellangrädde
½ dl keso
½ tsk salt
riven parmesanost
tomatpuré
1 msk smör
1. Smält smöret i en kastrull. Knäck äggen och rör om.
2.Tillsätt grädde och salt. Rör i keso.
3. Rör blandningen hela tiden på medelstark värme tills konsistensen börjar bli fast.
4. Tag kastrullen av värmen och lägg upp äggröran på 4 assietter.
5. Strö över riven parmesanost och lägg en klick tomatpuré ovanpå. Dekorera med ett blad citronmeliss.
6. Servera denna enkla men utsökta äggröra genast.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…