Eggcups

Ingredienser

Ca: 6 äggmuffins

5 ägg
salt och peppar
Fyllning
1 gul lök
1 röd paprika
1 tomat
1 champinjon
1 bit broccoli
100 g färsk bladspenat
2 msk riven parmesanost
2 msk riven cheddarost

Gör så här

Sätt ugnen på 175°C. Kläck äggen i en bunke och vispa ihop. Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken. Kärna ur paprikan och tärna. Tärna tomaten.
Dela champinjonen och broccolin i mindre bitar. Smörj muffinsformarna med matfett och ställ på en plåt. Fyll formarna med lök, paprika, tomat, champinjon, broccoli, bladspenat och osten. Blanda som du vill eller följ anvisningarna i filmen. Häll i äggsmeten över grönsakerna och baka mitt i ugnen ca: 20 minuter eller tills de fått färg och äggstanningen stelnat. Njut!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.