Ca: 6 äggmuffins
5 ägg
salt och peppar
Fyllning
1 gul lök
1 röd paprika
1 tomat
1 champinjon
1 bit broccoli
100 g färsk bladspenat
2 msk riven parmesanost
2 msk riven cheddarost
Sätt ugnen på 175°C. Kläck äggen i en bunke och vispa ihop. Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken. Kärna ur paprikan och tärna. Tärna tomaten.
Dela champinjonen och broccolin i mindre bitar. Smörj muffinsformarna med matfett och ställ på en plåt. Fyll formarna med lök, paprika, tomat, champinjon, broccoli, bladspenat och osten. Blanda som du vill eller följ anvisningarna i filmen. Häll i äggsmeten över grönsakerna och baka mitt i ugnen ca: 20 minuter eller tills de fått färg och äggstanningen stelnat. Njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk