800 g fläskytterfilé
1 pkt bacon
2 smakrika korvar
4 mindre rödlökar
1 stor gul lök
ca 500 g fryst broccolimix
eller annan grönsaksmix
1 röd paprika
1 grönsaksbuljongtärning
5 dl matlagningsgrädde
4 msk tomatpuré
svartpeppar efter smak
ev salt
1. Skär bacon, korv och kött i bitar. Skala och strimla löken och skär paprikan i bitar. Bryn bacon, korv och kött i baconfettet.
2. Tillsätt lök och paprika och bryn lätt. Tillsätt grönsaker, grädde och buljongtärning.
3. Koka upp och tillsätt tomatpuré och peppar. Koka allt ca 20 minuter, smaka av och salta ev. Servera grytan med kokt potatis, ris eller pasta.
5 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng