Placeholder

Dulce de leche / Chokladbomb

Ingredienser

500 g färskost (cream cheese)
500 g karamelliserad mjölk (dulce de leche)
Chokladmjölk
300 g mjölkchoklad
3 dl grädde
500 g chokladkex

Gör så här

1. Vispa ihop färskosten med den karamelliserade mjölken

2. Doppa chokladkexen i chokladmjölken

3. Ta kexen från chokladmjölken och lägg ett tätt lager i en bakform

4. Täck med ett lager av färskostblandningen. Upprepa tills du har tre lager.

5. Ställ i kylen.

6. Hetta upp grädden och häll i en skål med chokladen. Låt stå i 5 minuter och rör om tills det är blandat.

7. Häll chokladen över kakan och ställ i kylen i ca 2 timmar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.