500 g färskost (cream cheese)
500 g karamelliserad mjölk (dulce de leche)
Chokladmjölk
300 g mjölkchoklad
3 dl grädde
500 g chokladkex
1. Vispa ihop färskosten med den karamelliserade mjölken
2. Doppa chokladkexen i chokladmjölken
3. Ta kexen från chokladmjölken och lägg ett tätt lager i en bakform
4. Täck med ett lager av färskostblandningen. Upprepa tills du har tre lager.
5. Ställ i kylen.
6. Hetta upp grädden och häll i en skål med chokladen. Låt stå i 5 minuter och rör om tills det är blandat.
7. Häll chokladen över kakan och ställ i kylen i ca 2 timmar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…