Placeholder

Dubbelt gott med kassler

Ingredienser

Ca 400 g kassler
3 msk senap
3 msk finhackad persilja
1 msk smulad dragon
1 msk smör

Gör så här

1. Skär kasslern i ca 0,5 cm tjocka skivor. Blanda senap, persilja och dragon och bred blandningen över hälften av kasslerskivorna.

2. Lägg resten av skivorna ovanpå. Bryn smöret i en stekpanna och bräck kasslerskivorna ca 1 minut/sida.

3. Lägg upp på varmt fat och servera med kokt potatis eller potatismos och någon grönsak, t ex spenat, majs, ärter, broccoli eller en grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.