Ca 400 g kassler
3 msk senap
3 msk finhackad persilja
1 msk smulad dragon
1 msk smör
1. Skär kasslern i ca 0,5 cm tjocka skivor. Blanda senap, persilja och dragon och bred blandningen över hälften av kasslerskivorna.
2. Lägg resten av skivorna ovanpå. Bryn smöret i en stekpanna och bräck kasslerskivorna ca 1 minut/sida.
3. Lägg upp på varmt fat och servera med kokt potatis eller potatismos och någon grönsak, t ex spenat, majs, ärter, broccoli eller en grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…