50 g rökt skinka
2 gula lökar
ca 1,5 l strimlad vitkål
300 g köttfärs
2 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl mjölk
1,5 msk soya
1,5 tsk salt
1,5 tsk senap
vitpeppar
1. Skala och hacka löken, strimla skinkan och finstrimla vitkålen. Fräs löken i smör. Tillsätt och bryn köttfärs och skinka.
2. Strö över mjölet och rör om. Späd med mjölk och låt koka ett par minuter. Tillsätt salt, kryddor, soya och senap. Blanda i vitkålen och koka under lock ca 10 minuter.
3. Servera med kokt potatis eller ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk