1 burk tonfisk i olja
1 rödlök
2 ägg
1 grön paprika
majonnäs
pressad citron
salt, peppar
1. Hårdkoka äggen och låt dem kallna. Låt tonfisken rinna av och dela köttet i mindre bitar. Hacka lök och ägg. Skär paprikan i små tärningar.
2. Bind ihop alltsammans med majonnäs (hemlagad är godast). Krydda med pressad citron, salt och peppar. Låt stå och dra i kylskåp minst 1 timme före servering.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk