Placeholder

Dijon- och baconfalu i ugnen

Ingredienser

1 ring falukorv
4 gula lökar
1 pkt bacon
dijonsenap
Aromat
svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Dela falukorven i 3 delar och dela varje bit på långsidan. Bred senap på 3 av delarna och lägg därefter på så mycket lök du vill ha samt bacon.

3. Täck med de resterande delarna. Lägg dem i en ugnssäker form.

4. Skala och skär resten av lökarna i bitar och lägg runt korven i formen. Krydda med Aromat och svartpeppar (eller valfria kryddor), klicka ut smör över korven och sätt in i ugnen ca 45 minuter till fin färg.

5. Servera med potatismos.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.