500 g köttfärs
2 msk senap
1 tsk curry
1 dl strimlad purjolök
1 ägg
2 msk potatismjöl
2 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1. Blanda färsen med de andra ingredienserna och forma den till 10 bollar. Rulla dem till avlånga rulader och stek dem 5 minuter i litet smör.
2. Skaka på stekpannan då och då, så att ruladerna inte fastnar. Servera med kokt potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…